JuurikasJKL

Kumppanuusviljelyä Jyväskylässä

Onko sinusta kumppanuusviljelijäksi?

Kiinnostaako viljely yhdessä?

Juurikas JKL:ään voi liittyä uudeksi jäseneksi. Ilmoittautumisaika on nyt meneillään.

Miksi Juurikas?

  • Ensiluokkaisen laadukasta, itsekasvatettua lähiruokaa – useimpia lajeja et saa marketista!
  • Yhteisöllistä toimintaa mukavien ihmisten kanssa – maanläheistä ja kaikkille sopivaa ruumiillista työtä
  • Tule mukaan, vaikket olisi viljellyt koskaan ennen – olemme avarakatseisia ja eri lähtökohdista mukana
  • Voit ottaa vastuun ruoan alkuperästä omiin käsiisi – peltomme on Oravasaaressa lähellä kaupunkia
  • Luonnonmukaiset viljelymenetelmät – voit olla varma, että ruokasi on täysin puhdasta
  • Vastinetta rahalle – terveellistä hyvinvointia

Jäsenyyden voi ottaa yksin tai yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Jos yhden osuuden jakaa useampi henkilö, osuusmaksu jakaantuu osallisien kesken. Yhdessä tekeminen on kumppanuusviljelyssä avainasemassa. Jäseniltä edellytetään osallistumista peltotöihin, talkootöihin ja sadonjakamiseen. Jäseniltä ei vaadita tietämystä tai taitoja viljelyalalla (nämä toki ovat plussaa). Kiinnostumisen ja tekemisen kautta saa kosketuksen viljelyyn, tutustuu perusteellisemmin ruoan alkuperään ja lähiruokaan.

Jäseneksi pääsee maksamalla yhteensä noin 250 euron suuruisen satomaksun (ensimmäinen osa 50 €, ilmoittautumisen jälkeen). Tämä oikeuttaa yhteen osuuteen koko pellon sadosta. Osuuksia oli ensimmäisenä vuonna 20. Näillä maksuilla katetaan siemenhankinnat, maanparannusaineet, kyntötyöt ym. kulut.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja ilmottaudu mukaan!
juurikas (ät) gmail.com
040-5254841

Seuraava kaikille avoin kokouksemme on tiistaina 25.3. klo 17.00 Sepänkeskuksen Elektroni-tilassa.
Tervetuloa mukaan!

Terveisin,
Juurikas JKL:n osakkaat

Viime vuonna peltomme tuotti riittoisan ja laadukkaan sadon. Korjataan kesän sato talteen yhteisvoimin myös tänä vuonna! Alla ensimakua tulevasta:

peltokuvaa

Tarkemmat lisätiedot liittymisestä lähetetään vastausviestissä.

Mainokset

Kommentointi on suljettu.