Kumppanuusviljelijäksi 2018?

juurikas_2018_haku

Yhteisöviljely, JuurikasJKL, etsii kumppanuusviljelijöitä tulevalle kasvukaudelle 2018. Toivomme ilmoittautumiset mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.4. mennessä sähköpostitse: juurikasjkl(ät)gmail.com.

Osallistumis- ja satomaksu päätetään tulevassa kokouksessa, joka järjestetään maaliskuun jälkipuoliskolla. Tällöin tiedetään tarkemmin osallistujamäärä, jonka perusteella hinta määräytyy. Kaikki osakkuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tähän kokoukseen. Laittakaa viestiä niin lähetämme lisätietoa. Aikaisempina vuosina osallistumis- ja satomaksu on ollut 100€ per osuus. Tämä kattaa kuluvia kustannuksia, joita ovat mm. siemenhankinnat ja maankääntötyöt. Osuuden voi jakaa useamman henkilön, kuten perheen tai ystävän kanssa.

Toimintamme tarvitsee uusia tekijöitä

Tällä hetkellä toimintamme kaipaa uusia tekijöitä, sillä Juurikkaasta lähti viime vuoden lopulla useampi pitkäaikainen osakas. Onko juuri sinusta uudeksi kumppanuusviljeliäksi? Lue toimintamme pääperiaatteet ja lisätietoa Mitä on JuurikasJKL -välilehdestä.

Viljelemme noin 10 aarin kokoisella pellolla useita kasvilajeja. Tänä vuonna panostamme varmoihin, hyvää satoa antaneisiin lajikkeisiin. Laita meille viestiä, vastaamme mielellämme toimintaamme liittyviin kysymyksiin.

Tervetuloa konkreettisesti kädet multaan -toimintaan!

Mainokset